Kampaamo

Kampaamon palveluvalikoima sisältää hiustenleikkuut, KEVIN.MURPHYN väri- ja vaalennusaineilla toteutetut väripaketit, permanentit, kampaukset, Brazilian Bond Builder:in ja K18:n tehohoidot sekä muita palveluita, kuten hiustenpidennykset tai parran ja viiksien muotoilut.

Leikkuut

Hiustenleikkuu (15min) sopii esimerkiksi pikasiistimiseen koneella tai otsahiusten tasaamiseen.

Pitkien hiusten tasaus on nopea, kuivien latvojen leikkaus ilman hiusten pesua.

Kampaamoleikkauksessa hiukset pestään ja hius leikataan takaisin malliinsa.

Mallinmuutosleikkauksessa aikaa on varattu reilummin, joten isotkin muutokset ehtii tässä tekemään. 

Väripaketit

Käytössämme on laadukkaat KEVIN.MURPHYN väri- sekä vaalennusaineet.

Käyttämämme tekniikat ovat monipuolisia ja nykyaikaisia, ja niiden käyttö räätälöidään jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaisesti.

Huolellinen konsultaatio kuuluu jokaiseen palveluumme, jotta olemme samalla viivalla toivotusta lopputuloksesta. 

Permanentit

Permanentissa hiuksen rakennetta muutetaan sen koko elinkaaren ajaksi. Kihara voi olla loivaa tai tiukempaa, ja tätä voi erikokoisten permanenttirullien avulla muokata mieleiseksi.

Kampaukset

Jokaiseen hiuspalveluumme sisältyy hiuksen viimeistely, mutta palvelun yhteyteen voi varata pikakampauksen (30min) mikäli kaipaa jotain pientä spesiaalia arkeen tai juhlaan. 

Arkikampaus on nopea, nimestään huolimatta myös viikonlopun juhlintoihin sopiva kampaus. Lisäks meiltä on mahdollisuus varata arkeen ja juhlaan sopivat kiharat. Mikäli kaipaa lisää hemmottelua arkeen, voi palveluihin varata lisäksi hiusten pesun ja föönauksen! 

Juhla- sekä hääkampaukset ovat ajaltaan pidempikestoisia, sisältävät aina sekä konsultaation että koekampauksen, jotta saadaan varmasti juuri sinulle sopiva kampaus. 

Tehohoidot

Tehohoidoissa meillä on käytössä Brazilian Bond Builder sekä K18. Brazilian Bond Builder on hiusta rakennepaikkaava sekä suojaava kestohoitokäsittely, joka kosteuttaa ja antaa upeaa kiiltoa hiukseen.

Lisäksi meillä on käytössä myös Split End Bonder- latvahoito, joka magneetin tavoin liimaa kaksihaaraiset yhteen lämmön avulla. K18- hoito on ennen näkemätön, pysyvästi hiusta sisältäpäin rakennepaikkaava hoito. Hiuspohjaongelmissa käytämme KEVIN.MURPHYN  SCALP.SPA- hoitotuotteita.

Muut palvelut

Kampaamossamme tehdään myös hiustenpidennyksiä sinetti-, teippi- sekä ompelupidennystekniikoilla. Kauttamme saa tilattua myös erittäin laadukasta Pastellin aitohiusta, joka kestää oikein hoidettuna jopa vuoden käyttökuntoisena.

Lisäksi meiltä onnistuvat myös erilaiset parran sekä viiksien muotoilut sekä koneajot. 


Kauneus

Kauneudenhoidon palveluvalikoimamme sisältää ripsienpidennykset, geelikynnet, Exuviance -kasvohoidot, ripsien kestotaivutukset, kulmien laminoinnit, jalkahoidot sekä sokeroinnit.

Sepänkatu 14
40720 Jyväskylä
044 036 1644
jenna@madandbeauty.fi

Avoinna
ma – pe: 10 – 16
Sopimuksesta avoinna
muina ajankohtina.